Lezingen

EEN UNIEKE LEZING OVER (ZELF)LEIDERSCHAP, MOED, TOEWIJDING EN EXTREME VEERKRACHT

Een uur lang worden toehoorders meegezogen in een verhaal over een jonge leider bij de Koninklijke Landmacht. Een verhaal over passie voor je vak en de wil om het beste uit jezelf en je team te halen. Goed is niet goed genoeg.

Op een zeer persoonlijke en indringende wijze worden de toehoorders meegenomen in een verhaal wat klinkt als een spannend jongensboek, een droom die werkelijkheid wordt en het noodlot dat toeslaat.

Hij moet dan al zijn ervaring omzetten in een hoge dosis zelfleiderschap om er weer bovenop te komen. Edwin neemt de luisteraar mee en vertelt openhartig en soms met de nodige humor over de fysieke en mentale pijn en hoe het was om de weg omhoog te vinden.

Naast (zelf)leiderschap laat Edwin ook zien hoe sport (met een beperking) als middel tot succes gebruikt kan worden.

Inmiddels hebben (leiders van) overheidsinstanties, bedrijfsleven en andere organisaties Edwin gevonden als inspirator.

De lezing kan in beperkte mate aangepast worden aan de wens van de opdrachtgever. Een professionele PowerPoint presentatie maakt deel uit van zijn lezing. 

Edwin gaf lezingen bij o.a. Gemeente Steenwijkerland, Gemeente Hellendoorn, Gemeente Veenendaal, Gemeente Kaatsheuvel, Gemeente Brummen, Gemeente Middelstum, Gemeente Etten-Leur, Gemeente Emmeloord, Gemeente Arnhem, Get Healthy Sportcentrum, Kabinetsmedewerkers Nederlandse gemeenten, Rotary Almelo, Douane Nederland, Gerechtshof Den Haag, Ondernemersvereniging Horst Limburg, Ondernemersvereniging Middelstum, Nyenrode Business Universiteit, Korps Commandotroepen, Korps Mariniers, Koninklijke Militaire Academie, Koninklijke Marechaussee Grensbewaking Schiphol, Koninklijke Luchtmacht, Militair Revalidatie Centrum Aardenburg en Stichting Veteranen Zuid-Oost Brabant.

Voor meer informatie over zijn lezingen en inspiratiesessies en voor boekingen kunt u contact opnemen met het Secretariaat (secretariaat@edwindewolf.nl of 06 27 01 57 57).

Foto: SKULD PHOTOGRAPHY