was successfully added to your cart.

Winkelwagen

2020-09-19 | Edwin benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau

By 23 september 2020Uncategorized

Edwin de Wolf is afgelopen zaterdag 19 september in Doorn koninklijk onderscheiden. Hij is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn jarenlange vrijwilligerswerk rondom gewonde militairen en veteranen.

De versierselen werden opgespeld door zijn echtgenote Annemiek, nadat hij was toegesproken door de burgemeester van zijn woonplaats Apeldoorn, Ton Heerts. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst van het Invictus-team. Hij kreeg direct telefonisch de felicitaties van minister van Defensie Ank Bijleveld-Schouten.

Edwin is per direct ook teammanager van het Nederlandse Invictus-team. In deze functie is hij bovendien verantwoordelijk voor de gehandicaptensport binnen Defensie.